مصريين 25 يناير
اهلا اهلا بيك زائرنا الكريم
نورت المنتدى بدخولك فيه
وهيزيد نور اذا سجلت معانا
وبقيت واحد مننا
اخوات واشقاء مصريين وعرب
مصريين 25 يناير
اهلا اهلا بيك زائرنا الكريم
نورت المنتدى بدخولك فيه
وهيزيد نور اذا سجلت معانا
وبقيت واحد مننا
اخوات واشقاء مصريين وعرب
مصريين 25 يناير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مصريين 25 يناير

للمصريين واخواتهم العرب
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
***** اهلا بكم زائرينا واعضاء منتدى مصريين 25 يناير فى بيتكم الثانى *****

 

 شوربه مفيش زيها باللحم المفروم

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ورود الجنة
Admin



عدد المساهمات : 114
تاريخ التسجيل : 18/10/2011

شوربه مفيش زيها باللحم المفروم Empty
مُساهمةموضوع: شوربه مفيش زيها باللحم المفروم   شوربه مفيش زيها باللحم المفروم I_icon_minitimeالخميس أكتوبر 20, 2011 10:42 pm

[size=21]
شوربه مفيش زيها باللحم المفروم Alnaddy.com13147903061

[b]المقادير

450 جم لحم مفروم
كوب جزر مقطع مكعبات
كوب كرفس مقطع مكعبات
كوب بصل مقطع مكعبات
6 مكعبات مرق لحم
5 أكواب ماء
عبوة 240 جم صلصة طماطم
كوب طماطم مقطعة مكعبات
ملعقة صغيرة ملح
ربع كوب حبوب ذرة مجمدة
ملعقة صغيرة ريحان مجفف
3 ملاعق كبيرة كاتشب
طريقة التحضير
حمري اللحم في مقلاة متوسطة الحجم على درجة حرارة متوسطة.
أضيفي الجزر والكرفس والبصل والمرق والماء والصلصة والطماطم والملح والذرة والريحان والكاتشب.
اتركي الحساء على النار حتى الغليان ثم اتركيه على النار لمدة لا تقل عن ساعة ونصف.
[/size][/b]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام عبد الرحمن
Admin



عدد المساهمات : 196
تاريخ التسجيل : 17/10/2011

شوربه مفيش زيها باللحم المفروم Empty
مُساهمةموضوع: رد: شوربه مفيش زيها باللحم المفروم   شوربه مفيش زيها باللحم المفروم I_icon_minitimeالجمعة أكتوبر 21, 2011 1:47 pm

شوربه مفيش زيها باللحم المفروم Jzakalah
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://masryen25.forumegypt.net
 
شوربه مفيش زيها باللحم المفروم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شوربه لذيذه وضد السعرات
» احلى شوربه اسماك جنان

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مصريين 25 يناير :: قسم الطبخ :: وصفات الطبخ-
انتقل الى: